Torsdagsjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jag varit i Mjölbolsta och jobbat på äventyrsbanan. Vi slutade väldigt tidigt så jag passade på att köra ut till Ekenäs och hälsa på en kompis. Hon har precis fått barn så det var väldigt mysigt att få hänga med henne och lilla Ebba. Glömde tyvärr kameran hemma, därav lite brist på bilder.
Imorgon är det dags för ett tungt benpass igen, har planerat klart de kommande veckors träningspass och planen är rätt mycket benstyrka, eftersom att jag känner att jag ligger mest efter där. Hoppas ni haft en bra vecka allihopa, nu gäller det bara att kämpa sig igenom morgondagen och sedan är det helg! Jag hoppas på suveränt väder eftersom jag har en massa roliga planer för helgen.

Today I have been at work in Meltola. We finished quite early so I went to see my good friend in Ekenäs. I also got to meet her supersweet, only four weeks old, daughter Ebba. Unfortunately I forgot my camera at home, and that's also the reason why I don't have any pictures to show you from today.
Tomorrow it's time for a heavy leg-workout again. My training schedule for the upcoming weeks is ready and my plan is to do quite much leg training because I feel that it is important that I improve my legstrength.
I hope you have had a nice week, now you just have to fight through tomorrow and then it's time to enjoy the  weekend! I'm hoping for awesome weather since I have a lot of fun plans for my weekend. Psst. Did you notice that the english translation on my post "To be able to say stop" is now up on my blog, you can find it here.