Nöjd över min vardag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är mycket skoj som händer just nu. Mitt huvud exploderar av olika nya idéer, funderingar och tankar kring allt möjligt, och jag gillar det starkt! Det är härligt med en hjärna som hela tiden spinner på idéer.

Mitt bland alla dessa nya idéer rullar ju vardagen på. Jag är väldigt nöjd över min vardag just nu, jag känner att jag har kontroll, jag gör sådant som får mig att må bra, jag väljer att prioritera det som är viktigt för mig. Jag väljer att låta mig själv stanna upp och njuta lite extra mycket av dendär lugna stunden när jag får dricka mitt eftermiddagskaffe tillsammans med någon kär, eller att spendera en hel kväll med min bästa kompis och bara skratta och äta godis. På tal om någon kär, idag har jag haft en riktig familjedag, träffat både min bror, farmor och hängt med mamma och pappa. Jag och Fammo var och sökte runt halva stan för att hitta ett snyggt datorfodral åt min nya dator, till slut så bestämde vi oss för denna, enkel men snygg.
Lite djupare dag idag, vissa dagar bara är så, hoppas ni tycker det är intressant och höra lite funderingar och att ni kan ta med er något till er egna vardag. Imorgon kommer ett recept på en riktig supersmoothie upp hit på bloggen, så behöver ni frukostinspiration så är det bara att kika in direkt när ni vaknat :)

Right now a lot of fun stuff are happening. My head is exploding with new ideas, thoughts and reflections, and I like it! It is wonderful to have a brain that is all the time spinning on new ideas.
In the middle of all these thoughts, my everyday life rolls on. I'm actually really happy with how my life is at the moment. I feel that I'm in control, I do things that makes me happy, I choose to prioritize what is important for me. I choose to let myself stop and enjoy that calm moment a little extra, when I drink my afternoon coffee, or spend a whole evening with my best friend, laughing and eating candy.
Today I have had a "family day". I have spent time with both my brother, grandmother and my mum and dad. We went to Helsinki today with my grandmother and searched for a good computer-case to my new computer. After some time we finally decided for the one above, simple but pretty.
Today has been quite a deep day for me, which you may have noticed here. I'm still translating my last post, I'm sorry that it is taking me some time. I hope you find it interesting with days like this, and that you can take with you something to use in your own everyday life. Tomorrow I'm going to post a nice smoothie recipe, so if you are in need of some breakfast inspiration, be sure to check in here in the morning :)  


OLYMPUS DIGITAL CAMERA