Fin i håret

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Igår åkte jag ut till Ingå ( typ tredje gången på en vecka). Jag hade ju som sagt frisörs tid där. Nu kanske någon av er undrar varför man kör bortåt från Helsingfors när det finns tusentals frisörer bara bakom hörnet. Nu råkar det dock vara så att världens bäst frisör vid namn Mikaela jobbar i Ingå, och hon är lätt värd att köra de 45 minuterna. Mikaela är verkligen galet duktig och än en gång kom jag ut supernöjd därifrån.

Yesterday I drove out to Ingå ( third time this week ). As I said earlier I had an appointment to my hairdressers. Some of you may ask why I drive all the way to Ingå when there is a lot of hairdresser just around the corner. The reason is because in Ingå there is a woman called Mikaela, who is the best hair dresser ever, so in my opinion it is always worth it to drive to Ingå when you get to be helped by her! 

DSC_2652Som vanligt är ljusnyanserna svåra att få på bild men såhär blev slutresultatet. Rätt så lika som innan, men nu är den gräsliga utväxten borta. Mitt hår har en tendens att ljusna mycket under sommaren och så när vintern kommer så följer utväxten med som ett paket på posten.

I'm pleased ( as always) when Mikaela has done her magic. Quite similar than before but a lot fresher. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nåväl därefter träffade jag några av mina släktingar och så gick jag och min Fammo och åt lunch. En väldigt fin dag med andra ord. Igår hade jag vilodag eftersom min kropp verkligen behövde lite ledigt. Dagen tog såklart inte slut här och en massa annat skoj hände bland annat Hanken event på roddstadion. Kameran var med och en bildbomb utlovas, men det i ett separat inlägg! Ha en underbar lördag allihopa! :)

When I was ready from my hairdresser I went to see some of relatives. We also went for a nice lunch in the sun with my grandmother. Yesterday I rested from training, and I can tell you, my body really needed it. My day wasn't of course over yet and a lot of fun stuff happened, e.g. an event by the i rowstadium. I had the camera with me so I will show you some pictures in a different post, have a nice Saturday everyone! :)