Nöjd Kompis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilden ovan lär ju vara de ultimata bilden att använda till beskrivning för hur en riktigt nöjd hund ser ut. Linus( hunden) blir verkligen överlycklig när någon är hemma med honom på dagarna. Idag på morgonen har jag suttit ute på terassen och jobbat med olika grejer, och han har legat och spanat så att ingen som inte är bjuden stiger in på hans revir ;) Det börjar bli så grönt och fint på vår bakgård nu. Min mamma är väldigt duktig med blommor, så gården är lite extra fin nu med alla blommor som finns här omkring.
Om några minuter ska jag träffa en av mina närmsta vänner som jag inte träffat på hela 1,5 år då hon varit i Australien och jag i Sverige. När jag fortfarande bodde i Finland träffades vi minst en gång i dagen, så det känns rätt konstigt att inte träffat henne på så länge. Aja galet kul ska det bli hursomhelst. Hinner tyvärr inte träffas så länge eftersom jag ska vara klockan 12 borta vid Patrol som är importör för Fischer, det ryktas om att mina nya skidor har kommit .. :)

The picture above has to be the perfect picture to describe how a happy dog looks like. Today I have been working outside on our backyard and Linus( our dog) has been guarded our backyard so that nobody comes near if they are not welcomed ;) 
It's so green and beautiful now here, the summer came early this year, and I love it!
In a few minutes I'm going to meet one of my closest friends who I haven't seen in more than 1,5 years, since she has been living in Australian and I have been in Sweden. When I still lived in Finland we hang out at least once a day so it feels pretty weird that I haven't seen her in such a long time. Anyways, it's going to be so much fun to finally meet again. Unfortunately I don't have much time to catch up since I have to be at Patrol at 12.00 , the rumors says that my new skis have arrived ..:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA