Mina små Ben

Snapchat--5292694001804343174

Idag har hänt en massa skoj, bland annat mötte jag upp ett gäng vänner och så satt vi och drack kaffe ute på en terass i solen, galet härligt. Idag har jag även tränat ben, första passet för denna sommar. Jag kan redan nu meddela att jag kommer gå lika roligt som en anka imorgon, haha. Bra pass hursomhelst och nu har man ju lite hatkärlek till dendär träningsvärken ;) Dags att lägga huvudet på kudden och sova som en prinsessa, godnatt!

Today I have done a lot of fun things, e.g we went to a restaurant with a nice group of friends and sat there for ours in the sun drinking coffee, just wonderful. Today I have also done a leg-training, and I can tell you, I'm not going to be able to walk normally tomorrow haha. I had a really good workout so I'm just happy if I have sore muscles tomorrow ;) Time to sleep, goodnight!