En bättre morgonvy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår vaknade vi upp till denna magiska morgon. Jag hade ju min andra dag på Äventyrsbanan, vi hade en lite större grupp, så det var lite mer att göra än i måndags.
Idag har jag varit och fixat mig ett nytt pass, så allt är klart inför vår resa till Kroatien som närmar sig med stormsteg! Resten av dagen ska jag försöka packa upp mina väldigt fulla resväskor som jag tog med mig från Sverige, gå på gymet och ikväll ska vi på besök till min Farmor och fira försenad morsdag. Inte så speciell dag,men jag har en hel del att göra både med att packa upp och en massa sponsorgrejer mm, så dagen kommer nog flyga förbi idag också :)

Yesterday we woke up to this beautiful morning. Yesterday I had my second workday, we had a little bigger group this time, so it was a little more to do than on monday.
Today I have (again) quite much to do, nothing special but I will of course go training, and then I have to pack up all my bags that I brought with me from Sweden, before we are going to my Grandmother to celebrate mothers day. Oh and you know what, now it's just two weeks and then we are going to Croatia!! Time flies when you are having fun :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA