En solig Måndag

IMG_20160508_135628
Glad, nöjd men trött körde jag hem igår från Vasa efter en galet rolig helg. Till slut tog jag mig hem till Grankulla där vi firade mamma med en liten middag. Väldigt skönt att äntligen vara hemma igen. Idag ska jag iväg på introduktionsdag på mitt (rätt nya) jobb, kommer bli jättespännande! Efter det lurar jag med mig mamma ut till vårt landställe, omöjligt att inte åka dit efter min bror skickade bilden nedan åt mig, ser ju helt underbart ut! Ha en grym start på den nya veckan allihopa :)

Yesterday I left Vasa feeling really happy, but tired. When I arrived to Grankulla ( my home) we celebrated my mom, because it was mother's day. It feels great to be back at home again. Today I'm having my first day at my new job, and I'm super excited! I managed to convince my mum to come with me to our summer cottage, so we are going there when I'm ready from work. My brother sent me a picture ( you can se it below) from there, looks pretty amazing huh? Have a nice start of the new week everyone :)

IMG-20160507-WA0003