Där jag mår som bäst

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min första arbetsdag gick riktigt bra, mycket nytt att ta in, men det liknar till en del mitt andra sommarjobb så jag känner att jag ändå har rätt mycket som jag kan tillföra av mina gamla kunskaper. Efter jobbet körde jag till Ingå, där jag bjöd mamma på lite försenat morsdagskaffe. Så härligt att sitta vid havet och dricka kaffe i lugn o ro. Passade även på att beställa en frisörtid åt mig så snart ska håret få en liten uppfräschning så att man är fin i sommar.
Därefter har vi hunnit med ett träningspass och nu har vi kommit fram till vårt lande ( sommarstuga för de som inte hänger med på finlandismen). Här är det lika underbart vacker som vanligt. Var tvungen att knäppa några snabba bilder från stranden, åh vad jag älskar sol och hav. Nu är bastun varm så det är dags för mig att sluta, hörs imorgon!
                                                          ***
My first day at work went good, a lot of new information of course, but this job is quite similar to my other summer job so I feel that I have some experience to bring. After work I wanted to celebrate my mother a little more, with a nice coffee at the sea.
Now we just came back to our summer cottage after today's training. This place is one of my favorite places in the world and I just had to take some pictures from our shore to show you how beautiful it is. Now we are going to the sauna, talk to you again tomorrow!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA