Vasa!Igår kom jag mitt i natten fram till Vasa och min vän Cessi. Behöver jag ens säga hur roligt det var att få träffa henne igen? Här blev jag i varje fall välkomnad med öppna armar vilket var underbart.
Idag har Cessi jobbat hela dagen, så jag tog sovmorgon och vaknade upp med ett leende på läpparna, utvilad och peppad på denna dag som innehåller en massa roliga planer!

Yesterday I arrived to Vasa and my friend Cessi. Do I even need to say how much fun it was to see her again? She welcomed me with open arms, my sweet friend. 


DSC_2617

Idag började även min sommar-träningsperiod! Min första träning på sommarschemat var en 45 minuters löptur. Träningsperioden kunde inte har börjat bättre, då solen sken och jag hittade en grusväg som gick precis vid havet. 45 minuter senare var jag fylld med endorfiner, galet vad en liten löptur kan göra gott!

Today my summer training season started! My first training for the summer was a 45 min long run. The training season couldn't have started better, the sun was shining and I found a nice little road by the sea where I ran the whole time. 45 min later I was super happy and filled with positive energy, crazy what a little run can do! 


DSC_2616

DSC_2615