Tack Och Hej För Nu Tärnaby

DSC_2608

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er!
De senaste dagarna har jag spenderat genom att packa och förbereda mig för att flytta hem till Finland över sommaren. Det är alltid svårt och leva såhär på två ställen som jag gör, just vi det skedet när man ska packa och flytta för en längre tid. Totalt kommer jag vara hela fyra månader i Finland, vilket jag räknade att jag senast varit när jag var 15 (!!) år gammal, vilket ju var ett tag sedan.. Om man inte räknar med någon enstaka dag hit och dit såklart, men såhär i långa loppet.

Hi!
The past few days I have mostly been packing and making everything ready for the summer. I will spend my summer in Finland, which I have been doing for my whole life. This summer I'm going to be in Finland for 4 months in a row, which I haven't been since I was 15 (!!) , which was quite many years ago hehe. 

DSC_2608#1
Dessa fyra månader innebär ju att jag får träffa alla mina härliga vänner och min familj och släkt vilket jag verkligen längtat så mycket efter! <3
Men det innebär också att jag troligen inte träffar mina underbara svenska vänner på fyra månader så det sista dagarna passade vi på att umgås lite extra eftersom det ju blir ett litet uppehåll nu. Såklart tog vi en fika på vårt favoritställe i Tärnaby ;)

These four months also means that I will be able to spend a lot of time with my wonderful friends and my family! <3
This also means that I will probably not see my lovely swedish friends for a while so we really tried to hang out a little extra the last days, and of course we went for a coffee at our favorite place ;) 


IMG_20160503_151410Snapchat-4817087753913980050
Att lämna Tärnaby känns såklart tråkigt men just nu känns det som att sommaren inte kunde komma lämpligare. Jag har på känn att denna sommar kommer bli magisk! Lovar att bli bättre på att uppdatera bloggen, tycker det är så himla kul att blogga, men ibland är det svårt att hitta tiden. Har tänkt börja lägga in en speciell tid för bloggandet och så hoppas jag det kommer synas här i framtiden. Hoppas ni fortsätter hänga med mig fastän det inte är tävlingssäsong :)

It feels both sad and good to leave Tärnaby, but I have to say that the summer couldn't have come in a better time. I have a feeling that this summer will be magical! I promise to start writing here more frequent, I really like blogging, but sometimes it's hard to find the time. I'm going to start to schedule some time everyday for my blog and hopefully it will show out here! I hope you want to continue following me, even though it isn't race season:)