Säsongens sista åk

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag har jag tagit säsongens sista åk. Dessa bilder är från igår då vi hade en kanondag i backen. Det känns alltid lika konstigt när man verkligen förstår att ännu en säsong är över. Denna gång känns det på något sätt skönt ändå, jag känner att jag verkligen vill ta itu med fyrträningen så jag hinner träna ordentligt innan nästa säsong drar igång. Samtidigt har jag haft en enorm hemlängtan sen några veckor tillbaka och just nu räknar jag mest dagar bara så jag kan åka hem. Missförstå mig inte, jag trivs verkligen i Tärnaby,men ibland behöver man ett litet " break" för att samla energi.
Imorgon skriver jag sluttentan, och jag känner mig rätt så redo men ändå stressad eftersom jag ju såklart vill att de ska gå bra. Ska ta och läsa igenom allt material ännu en gång till och sedan är det bara att göra sitt bästa imorgon. Ha en fin tisdag allihopa!

Today I did my last runs in the slope for this season. These pictures are from yesterdays awesome training. It always feels kind of weird when you realize that another season is over, but this year it feels good in a way too, since I really want to start on my summer training, so that I'm ready for the next season.
I have been homesick for a while now so right now I'm mostly counting days until I'm back in Finland, haha. Don't get me wrong, I love it here in Tärnaby, but sometimes you need a break from everything to get some new energy.
Tomorrow I'm writing my final exam. I feel quite ready but at the same time a little stressed out, because I really want it to go well. I'm going to read through my notes one more time and then I hope I'm ready. Have a nice Tuesday everyone!