Kvalitetstid

DSC_2597DSC_2603DSC_2604
Om det är något jag lärt mig den senaste månaden så är det hur otroligt mycket mina vänner betyder för mig, och också vilka som ställer upp för mig oavsett vad. Det har varit en tuff månad i mitt liv, varför tänker jag inte gå in på, men nu börjar allt kännas lättare igen, och en stor del är tack vare många av mina vänner som verkligen funnits där för mig. Det jag försöker komma fram till är hur viktigt det är att spendera kvalitetstid med sina riktiga vänner, och tacka dem för att de finns där för dig.
Igår hade jag och min vän Li en riktigt superdag. Vi gick ut på promenad, satte oss vid isen och njöt av solen och så avrundade vi dagen med att äta middag ihop. Den dagen gav mig så mycket ny energi <3 Så till alla er därute, krama om en vän lite extra mycket idag och berätta hur mycket de betyder för er!

If there is something I have learned the past month, it is how important my friends are to me. It has been a tough month for me, why is not important, but I know that I would never have made it out of this month without my friends, who has really been there for me. I think it is important to make the time to spend quality time with your friends and really make them know how much they mean to you.
Yesterday me and my friend Li, had an awesome day together. We went out for a long walk,  sat by the lake enjoying the sun, and ended our day with a nice dinner. That day gave me some much new energy <3 So to all of you out there, hug your friends a little extra today!