Ljuset i Studietunneln

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG-20150320-WA0000#1
Yes! Där lämnade jag in min sista uppgift som jag kommer göra för denna utbildning som jag går just nu. Jag har alltså gått en Livsstils och Kostrådgivare utbildning via skolan Bergklint Education. Det som jag har kvar just nu är den stora sluttentan och sedan är jag diplomerad Livsstils och Kostrådgivare. Jag kommer dock fortsätta studera inom ämnet då jag inte anser att jag har tillräckligt mycket kunskap för att känna mig redo för arbetslivet. Den 4e maj skriver jag tentan, och sedan får även jag sommarlov. Till hösten kommer jag studera kurser via universitetet. Jag har sökt lite olika kurser men temat kan man väl säga är: Hälsa, kost, webbdesign/utveckling och entreprenörskap. En bra mix med andra ord tycker jag!
Imorgon ska vi äntligen tävla i slalom! Jag hade lite otur med lottningen och fick nummer 15, men det kommer bli kanon ändå. Idag blir det tidigt i säng så man är fräsch imorgon, kram på er :)

Yes! I just sent in my last school assignment for the education I'm studying. For those of you who have no idea what I'm talking about here is a quick throwback: I'm studying Life-coaching and Nutrition at Bergklint Education. Now I just have to do the final exam and then I'm done with this education.
All though I'm soon done, I'm going to continue studying in the fall, because I don't think I'm ready or have enough knowledge to start working.  

Tomorrow we are finally racing slalom races! I have number 15 tomorrow. I'm going to go to bed early today, so I'm alert and ready tomorrow, hugs :)