Tärnaby Gs

DSC_2573DSC_2574DSC_2579DSC_2577DSC_2582

Idag har vi tävlat en storslalom tävling här i Tärnaby, som för min del gick ruskigt dåligt. Idag var även en av våra vänners sista tävlingsdag för hela hennes karriär. Vi välkomnade Sofie i mål med att spruta pommac och så hade hennes närmsta vänner köpt blommor och serpentiner, härligt med så mycket glädje i mål och en massa vänner som stod och hurrade för henne.
Imorgon tävlar vi i storslalom igen, och jag ska se till att åka så att jag känner mig nöjd med min åkning, är ju säsongens sista storslalomtävling så måste ju verkligen passa på :)

Today we raced a giant slalom race here in Tärnaby, which went pretty bad for me. Today was also the last race for our friend Sofie, and we celebrated her, which you can see in the pictures :)
Tomorrow is this seasons last GS race, I'm going to try my best to end the GS-season in an okay way!