Tacos och Ståhej i Tärnaby

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Såhär har de senaste 24 timmarna sett ut. Igår käkade vi tacos jag och ett gäng killkompisar. Idag har jag pluggat och varit med ett gäng och kollat på när Ingemar Stenmark och Gunde Svan körde en tävling som sedan kommer sändas på Gunde Svans program, i huvudet på Gunde Svan. Det var faktiskt rätt mycket folk och kollade på, folket i Tärnaby rör på sig när det äntligen händer något här i den lilla byn ;)
Just nu är vi hemma hos mig med några tjejkompisar, vi har grillat idag vilket verkligen kändes som ett härligt vårtecken! Hoppas ni har en fin lördagkväll, kram :)

This has been pretty much the last 24 hours of my life. Yesterday evening we ate tacos with a bunch of friends. Today I have been studying, and then we went to the slope to watch Ingemar Stenmark compete against Gunde Svan. There was actually pretty much people watching the race, which was fun since it's not often the people in Tärnaby go out ;) Right now we are at my place with some girlfriends. I hope you are having a lovely evening, hugs!:)