Ylläs

DSC_2566
Hej från Ylläs!
Idag har vi tävlat en slalomtävling, tyvärr ställde de in den andra slalomen, så det blev bara en slalom. Underlaget var inte direkt vad jag önskade, mjukt och hål. Min teknik och mjukt underlag är inte direkt kompisar. Att få till tekniken på det mjuka är verkligen något jag jobbar, och måste fortsätta jobba på. Jag får ingen bra känsla alls på mjukt underlag och är helt ute och cyklar. Det blev en sjunde plats idag, vilket inte var något jag direkt hoppats att ta med mig härifrån.
Imorgon ska vi åka en storslalomtävling, om planen håller. Egentligen skulle vi köra två storslalomtävlingar men de ställde tyvärr in den andra storslalomtävlingen. Vi var smarta och fixade klart skidorna redan i Gällivare, så ikväll kan man ta det lugnt istället för att stressa med skidorna, alltid lika skönt :P

Hi from Ylläs!

Unfortunately they decided to cancelled two of four races, one SL and one GS. Today we raced one slalom, in a pretty soft and bad surface, and I finished 7th. My technique and soft surface isn't working so good together, and I had a lot of problems today. I'm working on skiing good on soft surface, but I still have a lot of work to do.
Tomorrow we are racing one GS, if they are sticking to the plan. We were smart and fix our skis before we came to Ylläs, so tonight we don't have to worry about anything, and instead we can focus on tomorrows race.