Flytta hit Flytta dit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om det är något som finska organisationen är bra på så är det att flytta våra tävlingar från en dag till en annan, hehe. Nu har tävlingarna flyttats igen, vilket innebära att vi tävlar på onsdag och torsdag istället för på tisdag, onsdag och torsdag. Eftersom vi har möjlighet till träning här i Gällivare, bestämde vi med de tjejer som ska åka med mig, att vi stannar i Gällivare tills imorgon vid lunchtid.
Idag tränade vi sista passet storslalom inför tävlingarna, och jag kan väl inte säga att storslalom formen direkt finns där, men åkningen är i varje fall bättre än innan. Imorgon ska vi slipa lite på slalomformen också inför Ylläs, och sedan är jag redo för tävling igen.
Det börjar ju bli rätt lite kvar av säsongen, vilket känns tråkigt då jag känner att jag inte riktigt presterat som jag hade velat denna säsong. Än är det som tur inte försent, jag har fyra slalom och fyra storslalom chanser på mig att avsluta säsongen på ett bra sätt! Håller tummarna åt mig själv för det. Nä nu ska jag ta tag i dagens to-do lista, vi hörs :)

If there is something the Finnish ski organisation is good at, it's in replacing competitions haha. Our races have been replaced again, and now we will race on Wednesday and Thursday, instead of Tuesday Wednesday and Thursday. Since we are able to train here in Gällivare, we decided to stay here as long as possible, so we are going to drive to Ylläs tomorrow by lunchtime.
Today I trained my last GS-training before the competitions, and I wouldn't say my GS is going magically good, but I think it is going better than before. Tomorrow I'm going to train some slalom, and then I'm ready to race again.
As you may guess, there isn't much left on this season, which I think it's sad since I feel like I haven't made the results I wanted to this season. Luckily I still have som chances left so I'm going to do my best to end this season in a good way. Okay, time to go, see you!