Söndag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er och hoppas ni har och har haft en bra helg. Jag har träffat kompisar som bor här i Gällivare, vilket varit väldigt kul såklart. Igår tränade vi ett helkroppspass på gymet med Pea, och idag är man sådär lagomt mör i kroppen. Ska ta och dra mig till gymet snart för att cykla och stretcha, så man är pigg och fräsch inför nästa tuffa vecka. I övrigt har denna morgon börjat väldigt lugnt, tycker alltid söndagar är en rätt seg dag, vilket är skönt då de flesta andra dagar oftast är rätt fartfyllda.
Tanken är att vi ska åka iväg till Ylläs imorgon, men vi får se hur det blir nu. Dagens tävlingar där har blivit inställda, så finns en risk att de flyttar framåt alla tävlingar, vi får se helt enkelt. Ha en bra dag allihopa, kram!

Hi! I hope you are having a good weekend. I have been meeting some friends here from Gällivare, which has been fun, of course. Yesterday we did  a whole body workout with Pea, and today I can feel it in my muscles. I'm about to head to the gym soon, to do some recovery training, so I'm fit for fight again when a new week starts. This sunday has started quite slowly, which is nice, since usually all my days are pretty busy.
My plan is to drive to Ylläs tomorrow, but today they cancelled the races there, so there is a risk that they are replacing the races, so we will decide tomorrow how to do. Have a nice day everybody, hugs!