Kiba på besök

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolla vem som tagit sig hit på besök! Denna vecka i Gällivare, handlar mycket för min del om att hitta ny energi och glädje. Tänkte att det knappast finns bättre sätt än att låna denna busunge för en kort tid. Vi har varit ute på långpromenad och nu sitter jag och Petrea och pluggar medans Kiba ( hunden) ligger och stirrar på oss för att han tycker vi är så tråkiga, haha. Skulle han få välja skulle det vara aktiviteter dygnet runt. Hoppas ni får en bra start på denna fredag :)

Look who came to visit! This week in Gällivare, is mostly about finding new energy and some positive feelings again, and there can't be many better ways than to spend some time with this restless little guy. We have been out for a long walk and now we are studying with Petrea, while Kiba ( the dog) is constantly looking at us, trying to tell us how boring we are haha. If he could decide we wouldn't do anything than play ;) I hope you are having a good Friday!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA