Kanon underlag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej på er, hoppas ni haft en fin dag! Favoritberget Dundret levererade kanonförhållanden idag. Lite blåsigt men annars så sken solen och underlaget var superbra. Jag körde både för och eftermiddag, passar på nu när man har möjlighet. Orkade inte supermånga åk, det märks att jag har rätt tunga veckor bakom mig. Imorgon ska vi köra ett pass på eftermiddagen innan det är dags för mig att ta en välbehövlig vilodag. Nedan ett gäng bilder från dagen.
Hi guys, I hope you have had a nice day. Dundret delivered very good conditions today. A little windy, but beside the wind the weather was perfect and the surface great. I trained both in the morning and afternoon, have to take the chance now when I can. I didn't have so much energy to take many runs, the tough weeks that I have behind me is leaving some tracks. Tomorrow we are training in the afternoon and then it's time for me to take a well needed restday. Below you can find some photos from today. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA