Rovaniemi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just nu befinner jag mig i Rovaniemi där vid har tävlat en tävling och ska tävla en till imorgon. Vi är ett rätt stort gäng här från Tärnaby, så vi hyrde ett helt hus åt oss att dela på. Det var rätt billigt också så de är alltid ett stort plus, mycket utrymme och billigt pris, de gillar man när man är konstant ute på tour.
Dagens tävling gick åt skogen, flera missar var tyvärr för långsamt. Imorgon är det en ny dag och nya möjligheter! Hörs imorgon :)

Right now I'm in Rovaniemi. Today we had one race and tomorrow another one. We are a quite big group from Tärnaby here so we hired a whole house for us. It was pretty cheap also so we are happy, much space and low price is a good combination when you are constantly out on tour.
Todays race went really bad, too many mistakes wasn't fast at all. Tomorrow is a new day with new possibilities! Talk to you tomorrow :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA