HEJ NY DATOR HEJDÅ GAMLA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag ber så mycket om ursäkt för den plötsliga tystnaden som erövrade bloggen, men min kära dator sa upp vänskapen och slutade fungera. Min Macbook hade fungerat felfritt i nästan sju år, så de kanske är förståeligt att den tröttnade på mig till slut. Nåväl idag har jag och Pappa åkt en runda via Uleåborg och tadaaaa! Här har ni min nya magiskt fina Macbook. Jag märker redan nu att tekniken gått framåt en hel del, riktigt härligt med en ny dator.
Det har ju hänt en hel del, och jag har en massa inlägg på gång åt er, men allt i sin tid. Vi hörs!

I'm so sorry about the sudden silence that entered my blog. My dear computer decided to give up our friendship and it stopped working. My Macbook had been working without anything to complain about for almost seven years, so maybe it is understandable that it got tired of me. Today me and my Dad took a little roadtrip to Oulu and tadaaa! Here is my new awesome Macbook. I have already noticed how much the technique has improved, it's going to be a lot of fun to use this new Macbook.
Okay so it has happened a lot since we last time spoke, and I have wrote you quite many post,  but I will post them here in due time. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA