Lite ovälkommen vändning

DSC_2498

Denna vecka har inte varit någon höjdarvecka, om jag ska vara helt ärlig. I tisdags kraschade jag på träning och skadade höften och fick en rejäl smäll på låret. Först kändes det som att det här kommer aldrig läka tillräckligt fort, och jag fick stapla runt på kryckor några dagar. Nu däremot några dagar senare går det redan mycket bättre. Min höft/lår har visat mig en massa olika färger i och med ett maffigt blåmärke, och höften börjar återhämta sig mer och mer. Jag får fortfarande ont om jag anstränger mig för mycket, men försöker dela upp ansträngningen i delar.
Imorgon ska jag prova åka skidor och så hoppas jag att det går bra. Min plan är att åka iväg till Ruka på onsdag, och sedan är det dags för dagen D på fredag, nämligen FINSKA MÄSTERSKAPEN! Mina föräldrar och vår hund kommer också till Ruka, det ska bli väldigt roligt att träffa dem. Mamma skickade en bild på en resklar hund igår, världens finaste vovve <3 .

This week has been pretty bad, if I'm honest. I crashed last tuesday on training, and hurt my leg and hip. At first it felt pretty hopeless since I couldn't walk on the leg. Now, a few days later, everything feels a lot better. I can walk normally, and I'm doing rehab three times per day. If I use my leg/hip too much, it still hurts, but I'm trying to be active and also to rest.
Tomorrow I'm going to try to ski again, and I hope it will go okay. My plan is to travel to Ruka on wednesday and on friday it's finally time for the FINNISH CHAMPIONSHIPS! My parents and our dog are also coming to Ruka, it will be so much fun to see them again. My mum sent me a picture of our travelready dog haha, the best dog in the world <3. 


IMG-20160402-WA0000

Eftersom jag inte kunnat röra mig ordentligt i veckan har jag försökt göra bort lite plugg. Den 18 maj ska jag vara klar med min utbildning så klockan tickar på fort. Men det är ingen fara, jag håller på med mitt sista block just nu och sedan har jag bara sluttentan kvar, så jag kommer hinna klart i tid.
Nu ska jag åka över till min andra lägenhet och tömma den. Berättar mer om vad jag menar i ett senare inlägg!

Since I haven't been able to move as I'm used to, I have been studying quite much. At the 18th of May, I have to bee done with my studies, and the clock is ticking pretty fast. But, there is nothing to worry about, I'm on my last task of my education, and then I only have the final exam to write, so I will be done in time.
Time to drive to my other apartment, will tell you more about that later!