Friåkningsfeeling

DSC_2481

Jag är tillbaka i Tärnaby igen, vilket är väldigt härligt. I helgen tog jag och Linus ledigt från allt som har med vardag och göra, och firade påsk ute i Rönäs med hans släkt, det var verkligen välbehövligt och himla roligt.
Till skillnad från idag så var gårdagen en fantastisk dag. Igår hade vi ingen träning så vi passade på att åka iväg till Hemavan och åka lite friåkning. Jag har aldrig åkt i Hemavan förut så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att göra premiären på. Tänkte hålla mig kortfattad och istället ska ni få njuta av lite härliga bilder.

I'm back in Tärnaby again, which feels good. We spent a fun and cozy Easter with Linus family in Rönäs.
Yesterday was amazing, and today has been the opposite so I thought it's better to focus on yesterday. We didn't have any trainings so we went shredding instead. I haven't been skiing in Hemavan before so I thought it would be a good day to do the premiere on.

DSC_2483DSC_2485DSC_2487DSC_2490DSC_2493DSC_2495DSC_2497