Säsongens andra vinst del 2!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Såhär såg det ut på prisutdelningen idag. Lettland står som arrangör för dessa tävlingar och jag måste verkligen ge dem en stor eloge för arrangemanget. Underlaget är perfekt och tävlingarna löper på utan problem. Vid prisutdelningarna är det lite mer ståhej än vanligt vilket är kul! De har klippt ihop en film från dagens tävling, där ni kan se rätt mycket av mig. Ni känner igen mig på de gröna Komperdellskydden och på min vita fartdräkt! Segerintervjun blev lite snurrig haha, jag var rätt andfådd efter åket och omtumlad för att jag vunnit. Filmen hittar ni HÄR! , gå in och kika :)

A picture from todays price giving cermony. The host for these races are Latvia and I have to say that they have done a really good work. The surface is perfect and the races are moving forward without any problems. The latvian photographer made a movie from today's race where you can see me quite much. You recognize me by the green Komperdell equipment. I was pretty confused and tired when they interview me so it turned out pretty funny, haha. You can find the movie HERE!  :)