Säsongens andra vinst!!

21marts-uzvareetaaji-392
Photo: infoski.lv
Boom! Äntligen kom säsongens andra vinst! Efter första åket låg jag trea med ett rätt bra åk. Inför andra åket försökte jag att inte bli nervös utan istället hålla ett bra lugn. Andra åket var ett riktigt kämpigt åk med många missar. När jag kom ner trodde jag aldrig att det skulle räcka men till min glädje så räckte det hela vägen!
Jag är väldigt nöjd över dagens vinst, härifrån är det bra att fortsätta :)
Nu när jag har tillfället vill jag tacka mina fantastiska sponsorer:
RENAULT FINLAND
KOMPERDELL
SUOMENURHEILUHIERONTAKESKUS
HÖJDMETER
DOBSOM
FYSIOSTORE  
 <3

Boom!
 Today I scored this seasons second victory! I was the third fastest after the first run, with a pretty good run.
I tried not to be nervous before the second run, and instead I tried to keep calm. My second run was really hard, and I had a lot of mistakes. I didn't think it would ever be enough for the victory, but luckily it was ! I'm really happy about todays victory, it's good to continue from here :)
Now when I have the opportunity I want to thank my amazing sponsors:
RENAULT FINLAND
KOMPERDELL
SUOMENURHEILUHIERONTAKESKUS
HÖJDMETER
DOBSOM
FYSIOSTORE  
 <3