En till fjärde plats

IMG-20160320-WA0019
Photos taken by Saana Ahonen
IMG-20160320-WA0000IMG-20160320-WA0010IMG-20160320-WA0007DSC_2472

Idag tänkte jag hålla mig kortfattad eftersom det är läggdags för mig. Gårdagens GS-tävling blev rätt katastrof, kanske var lite väl tidigt att tävla efter knappt två veckor träning på hela säsongen.
Idag växlade vi om till slalom, vilket jag såklart var glad över. Första åket åkte jag rätt fegt och nätt, utan något ös och tempo, vilket resulterade i en åttonde plats och väldigt långt efter ledaren.
I andra åket försökte jag släppa på mer och jobba upp mera fart. Jag klättrade fyra placeringar och slutade till slut delad fyra med min vän Rebecca. Jag var tredje snabbast i andra åket, vilket kändes bra! Skönt att få ett kvitto på att åkningen finns där. Tyckte inte andra åket var något speciellt, vilket ju betyder att det finns mycket mer att hämta! Imorgon har jag startnummer tre och siktet är inställt på prispallen!:)

Okay I'm going to be quit concise since it's time to go to bed. Yesterdays GS was a disaster, maybe it was too early to race, since I have trained only two weeks GS this season.
Today we changed to slalom, which I, of course, was happy about. My first run was pretty bad and slow, and I was eight after the first run, and pretty much behind.
In the second run I tried to push more and to build up some speed. I did a pretty okay second run and finished 4th, which I think is okay. I was the third fastest in the second run with a pretty basic run. I don't think there was anything special with my second run which is good because that means I can bee even faster! Tomorrow I have bib number 3 and I'm going for the podium :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA