Från sol till regn

IMG_2902
All photos by: David Grape Larsson
Oj, tänker ni kanske nu, har dom igen haft magiskt väder? Nej tyvärr, de har vi inte, tvärtom, idag har det regnat fram och tillbaka hela dagen. Men som ni vet, är jag inte något fan av att lägga upp en massa tråkiga gråa bilder, utan istället tänkte jag att dessa bilder som David tog i söndags passade in mycket bättre!
Idag har vi tränat ett slalompass på morgonen. Förutsättningarna var som sagt lite knepiga då det regnade på rätt bra, men det blev ett riktigt bra pass ändå! Vi fick träna på lite tuffare förhållanden, och sådan träning är också viktig. På tävling kan det ju vara regn och gropar och då måste man även träna på det. Jag tycker verkligen vi gjorde det bästa utav situationen, vilket jag är nöjd med.
Just nu håller jag på att baka bröd. Medans degen får jäsa ska jag träna dagens återhämtningspass. Hoppas ni haft en bra start på den nya veckan!:)

Okay so you may think that we were lucky and had this amazing weather again. Unfortunately we didn't, instead it have been raining all day. Since I don't like posting boring grey pictures, I thought it would be better to show you some pictures that David took on Sunday, it gives more positive energy than grey pictures.
Today we trained a slalomtraining in the morning. It was raining pretty much all the time during our training, but I think we did the most out of the situation. There is always a chance that it can rain during a competition, so it's important to train even when it's raining and the surface is pretty soft. The conditions were tough but I think we still had a good training!
Right now I'm baking bread, and soon I'm going to train today's recovery training. I hope you have had a good start of this new week! :)IMG_2911IMG_2914IMG_2927IMG_2932IMG_2946
På denna bild är skotern såklart avstängd, annars hade jag haft hjälm. Tänkte bara poängtera så varken Famo, Momi eller Moffa sätter morgonkaffet i halsen när dom ser denhär bilden .. ;)