Komperdell!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag kan jag med ett stort leende på läpparna, berätta åt er att jag har blivit en stolt ambassadör av Komperdell i Finland. Komperdell är ett österrikist företag som tillverkar stavar för olika ändamål. De tillverkar även skydd för oss alpina skidåkare, och produkterna känns igen av sin karakteristiska gröna färg. Produkterna är av högsta kvalité och det märks verkligen när man använder dem, t.ex. stavarna är så lätta att du knappt märker att du åker med dem, vilket jag gillar starkt!
Företaget Greendoor är importör av Komperdell i Finland, och det är med dem jag har nöjet att börja detta samarbete, deras hemsida hittar ni  Här! . Ingen dålig nyhet att släppa såhär på en fredagkväll, eller vad säger ni?;)

Today I have some amazing news to tell you! I'm now officially a proud ambassador of Komperdell in Finland! As some of you may now Komperdell is an austrian company, if you want to know more about Komperdell you can visit their homepage here.
I'm collaborating with the finish importer for Komperdell, a company named Greendoor, you can visit their site here! I'm superexcited  about this collaboration, especially when all Komperdell products are by far the best on the market!
Not bad news to tell you on a friday night, huh? ;)  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA