Tuff vecka

DSC_2458

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHej!
Om förra veckan var en riktig bra träningsvecka med en massa energi, så har denna vecka varit rätt mycket motsatsen. Missförstå mig inte, det har inte varit något fel på träningarna, men orken, puh den har varit lite frånvarande denna vecka! Jag har försökt lyssna på kroppen och ta det lite lugnare nu, och hoppas det betalar ut sig i slutändan.
Idag tyckte jag ändå att jag fick till en bra träning, vilket känns skönt. Jag körde storslalom med akademien, vilket var både roligt och nyttigt, då träningarna och speciellt banorna är lite olika på olika skolor.
I eftermiddag har jag varit och fikat med akademieflickorna och så var jag en sväng i Hemavan och hälsade på några kompisar. Dagen har varit väldigt rolig, och bara flugit fram, galet att klockan är redan sju!
Just nu sitter jag med min vän Fredrick vid vårt köksbord och pluggar. Det är ju lite lättare och plugga ihop med någon, så därför vart jag väldigt glad när Fredrick hörde av sig och frågande om vi skulle köra en pluggkväll! Nog pratat, nu ska jag börja studera och inte bara skriva om det haha.
Imorgon ska jag berätta en superrolig nyhet åt er, nedan får ni en liten ledtråd vad det kan handla om. Hörs imorgon, kram på er!

Hi!
This week has been a tough one, especially if you compere to last week, which was a supertraining week! My energy has been really low, so I have tried to listen to my body and not train too hard, I hope it will pay off in the future.
Today I think I managed to get a good training, when I joined the SkiAcademy for a giantslalom training.
In the afternoon we went for a coffee with the academygirls, which was really fun. After the coffee I went to Hemavan to see some friends.
Right now I'm studying with my friend Fredrick, it's always easier to study together! Well enough talking, time to actually study, and not only write about it haha.
Tomorrow I'm going to tell you something superfun, below you can find a little clue what it is about. Talk to you tomorrow, hugs!