Trött dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har det blivit mycket rullande på min favorit foamroller från min samarbetspartner Fysiostore.

Okej igår vart de kanske lite väl mycket åk i bana ( tror jag var uppe i 14-15 st. ), och idag kändes det, i form av en seg och trött kropp. Körde en storslalomträning på eftermiddagen ändå och nu hoppas jag att jag är lite piggare imorgon. Ikväll kommer några tjejkompisar över för en kopp te, härligt med lite tjejhäng. Imorgon står ett pass i backen och ett på gymet på schemat. Hörs imorgon :)

Okay, maybe I took a little too many GS runs yesterday. Today my body is quite tired and slow, but I managed to train one training today. I hope I will be more alert tomorrow. Tonight some of my friends are coming over for a cup of tea, cozy! Tomorrow I'm going to train GS in the morning and at the gym in the afternoon.