Glad GS-Dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Okej, bilderna ljuger lite, idag var det inte sol och blå himmel, men tycker dessa bilder från igår speglade denna dag väldigt bra så därför fick dessa pryda detta inlägg. Speciellt bilderna på Li, tycker jag verkligen speglar skidlycka. På tal om lycka, finns nog ingen som alltid är så glad som Li, underbar människa att få umgås med varje dag!
Tillbaka till dagen. Idag har jag tränat två pass storslalom. Det blir roligare varje dag att köra storslalom, och speciellt eftermiddagen var extra kul då även åkningen började stämma rätt bra! Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men jag ska köra min första storslalom tävling för i år, den 19onde mars, så därför passar jag på att köra lite extra mycket storslalom nu så jag hinner få till en bra åkning. Ska bli riktigt gött att göra GS-premiär!
Nu ska jag köra min återhämtande träning och därefter måste skidorna fixas. Inte många lediga minuter under en dag som innehåller två pass i backen och ett återhämtningspass, men som tur hittade jag lite tid att kika in här. Ha en fin kväll allihopa! :)

Okay, the pictures may lie a little, since it wasn't sun and bluebird today, but I thought these pictures showed pretty good how my day has been so it felt right to let them start this post. Especially the pictures of my friend Li, screams happiness. Speaking of happiness, there is probably nobody that is always in such a good mood as Li, it's wonderful to get to spend so much time with a friend like her!
Back to my day, today I have been training GS both in the morning and afternoon. It's getting more fun everyday to ski GS, and especially the afternoon training was superfun because my skiing went pretty good! I don't know if I have told you earlier, but I'm going to compete my first GS race for this season, in the end of March ( 19.3). It's going to be so much fun to compete in GS again, but first I need to train a little more!
Now it's time for my recovery training and afterwards I have to fix my skis. On days like these, I don't have much sparetime between all trainings, but luckily I found some time to say hello to you guys. Have a nice evening :)