Oslo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har jag och mamma haft en riktig superdag. Vi har gått omkring i Oslo i strålande väder. Det är första gången i år jag får riktiga vårkänslor, vilket var härligt. Nedan hittar ni ett gäng bilder från idag. Hoppas ni haft en fin dag allihopa :)

I have spent my day with my mum in Oslo, and it has been an amazing day. It's the first time this year that I have got springfeelings, which was lovely. Below you can find some pictures from today. I hope you have all had a nice day :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma / My mom <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA