När det bara kommer motgångar

P1020107

Jahapp, ett till inlägg då från en besviken tjej.
Om vi börjar med det positiva. Första åket, gick helt okej. Jag fick till en bra övredel men gjorde en miss/blev väldigt sen ut på sista flacken så tappade fart och tid på det, men jag låg 6a efter första åket 0,3 sek till tredje platsen. Jag kände mig peppad på andra åket, äntligen kunde jag få till något bra, vilket varit ovanligt denna säsong.
Men tyvärr.. lyckades det inte denhär gången heller. Precis innan flacken gör jag en jättemiss, all fart stannar och jag får staka mig framåt för att överhuvudtaget ta mig över flacken. Jag tappade flera sekunder på den missen och även en massa placeringar... Det känns extremt tråkigt att jag gjorde dendär stora missen, jag hade verkligen behövt ett bra resultat att ta med mig.
Säsongen överlag har ju varit dålig, många tunga resultat som involverat dålig skidåkning och missar. Det är väldigt tungt att ställa upp på tävling med bara dåliga resultat från säsongen i bagaget, men det är bara något som måste göras. Jag försöker hålla modet och humöret uppe, bryta ner och komma igen. Idag kände jag ändå att formen börjar komma tillbaka, så helt hopplöst ska det inte vara. Jag har ifrågasatt om möjligt allt som går att ifrågasättas för att kunna hitta lösningen på varför det inte går bra på tävling och varför jag gör så många missar under tävlingsåk. Några frågor tror jag att jag löst, vilket visades idag under de bra partierna i första åket. Denhär dåliga trenden går att bryta det är jag helt säker på. Nu gäller det bara att göra det också, och jag kan lova er att jag försöker mitt allt.
På torsdag tävlar jag två slalom tävlingar här i Oslo. Jag hoppas för hela mitt hjärta att jag kan få till fyra bra och rena åk så jag har lite positiva resultat att ta med mig!

Sorry guys, use google translate <3