Effektiv dag

DCIM100GOPROHej och trevlig start på den nya veckan!
Min måndag har varit väldigt effektiv. Jag har hunnit träna på morgonen ( två åk som gick riktigt bra), fixa mina skidor så de är i tävlingsskick, packa ihop alla grejer, köra iväg till Mo I Rana och ta flyget därifrån till Oslo. I oslo kommer jag tävla tre tävlingar som jag sett länge fram emot. Första tävlingen är imorgon och de två andra på torsdag. En extra rolig grej med dessa tävlingar är att min mamma och pappa kommer och hälsar på!

Just nu sitter jag på ett café vid Trondheims flygplats och väntar på mitt nästa flyg. Rätt skönt med en mellanlandning faktiskt, hinner precis piggna till och dricka en god kaffe innan det är dags att stiga på planet igen. De första flyget mellanlandade en gång utan att jag ens märkte det för jag sov som ett barn, haha. Nu ska jag dock försöka hålla mig vaken för jag har lite grejer som behöver fixas.
Senare ikväll tänkte jag bjuda er på en härlig bildbomb från i helgen, så kika in här senare. Kram på er så länge!

Hi!
Hopefully you have had a nice start of the new week. My monday has been an effective one. I have trained in the morning, fixed my skis so they are ready for tomorrows race, packed my stuff, driven to Mo I Rana where I took the flight to Oslo. Tomorrow we have a race in Wyller and on Thursday two races in Baerum. I have been looking forward to these races for quite some time now. These races will be extra fun because my parents are also coming to Oslo!
Right now I'm waiting at Trondheim airport for my second flight. I had to drink some coffee to wake up, since I slept like a baby on my first flight, haha.
Later in the evening I'm going to post some pictures from my weekend, so check in later for some positive energy. Hugs! 


DCIM100GOPRO