Bildbomb volym större

DSC_0277IMG_0752
Här kommer nu bildbomben som jag lovade er. Det är blandade bilder, nästan alla tillsammans med min vän Emma, som jag spenderade största delen av helgen med. Vi har gjort en hel del tillsammans, bland annat var vi ute och åkte puder i Söndags. Jag tycker alla bilder blev väldigt fina, det var svårt att välja ut några favoriter. Enligt mig ger dessa bilder en härlig positiv energikick, hoppas ni känner likadant!
Nog pratat, dags för bilder! Hunden ni ser nedan är en hund som var själv ute på promenad på vägen som vi förde tillbaka hem. Hon var himla gullig och ställde gärna upp på bild.. :)

Okay so here you have the pictures I promised you. It's a wonderful mix from my weekend, which I mostly spent with my friend Emma. We did a lot of things, e.g. on sunday we went out to ski some powder. I think most of the pictures we took turn out really good, so it was hard to choose the best ones. In my opinion these pictures give you positive energy jsut by watching them, I hope you feel the same way!
Enough talking, time for pictures! The dog you can see on the picture is a dog we met on the road, who was on a walk by herself. She was really sweet and wanted to take some pictures with us .. :)

DSC_0237DSC_0231DSC_0240DSC_0247DSC_0263IMG_0745

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADCIM100GOPRODCIM100GOPRO

IMG_0763

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En lite bättre helg avslutades med kaffe och hemlagade fastlagsbullar/semlor tillsammans med min Linus <3