Lördag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er och trevlig lördag!
Min gårdagskväll spenderades i Hemavan med hela Linus familj, vilket var väldigt trevligt. Idag har vi kollat världscup störtloppen, städat och nu ska jag iväg med denna glada tjej en sväng. Senare ska jag ta tag i plugget igen. Det har varit så mycket senaste veckan, så jag har inte hunnit öppna böckerna en enda gång. Resten av dagen kommer bli rätt lugn eftersom det är vilodag idag.
Ha en fin dag allihopa :)

Hi and happy saturday!
Yesterday we spent the evening at Hemavan with Linus family, which was really fun. Today we have spent the day watching the worldcup Downhills and now I'm going to meet this happy girl. Later today I have to study. It has been so much the latest week so I haven't had the time to even open the books. The rest of the day will probably be quite calm since it's resting day today.
Have a nice day everybody :)