Tärnaby

DSC_2412
Förlåt för en kort frånvaro, har varit fullt upp.
Jag är tillbaka hemma i Tärnaby, vilket känns väldigt skönt. I måndags var det sådant här strålande väder, ett varmt välkomnande fick jag! Det var härligt att få träffa vänner och tränare igen, men framförallt roligt att träffa Linus igen efter några veckor ifrån varandra.
I'm sorry for some silent days, it has been a lot to do.
I'm back at home in Tärnaby, which feels really good. I got a warm welcome, when Tärnaby showed me its best side with sun and bluebird. It was nice to meet all friends and trainers again, but especially fun to see Linus again, after a few weeks apart. 


DSC_2413DSC_2414
I veckan har jag fokuserat på storslalomåkningen (GS). Jag har tagit i bruk ett par nya GS-skidor, vilket visade sig vara ett klokt val. Dethär paret är SÅ mycket bättre, än de jag tidigare åkt på. Jag ligger ju rätt mycket efter med GS-åkningen, men känner att det verkligen är dags att ta tag i den igen, samtidigt som det är bra att variera lite och inte bara åka slalom. Jag går hela tiden framåt och framförallt är det väldigt roligt.
This week I have been focusing on my Giant Slalom. I have started to use a new pair of GS-skis, which showed out to be a wise move. This pair is SO much better, than the other one I have been racing on. I'm quite much behind with my GS, but I feel like it is a good time to seriously focus on GS again, and at the same time it's good to vary a little. It has been really fun to train GS and I'm getting better after every training. 

DSC_2415DSC_2419
Nu ska jag dricka ett glas av naturens egna sportdryck nämligen mjölk, och sedan är det dags för mig att gå ner på gymet! Hörs senare :)
Time to hit the gym! Talk to you later :)