Två fantastiska träningsdagar!Hej!
Dessa två träningsdagar här i Funäsdalen har verkligen varit helt fantastiska. Igår tränade jag och en väldigt söt tjej Matilda tillsammans med Pelle ( tränaren). Och idag var det bara jag, två killar och så Pelle. Snacka om lyxig privatträning. Vi har haft så kul dessa dagar. Det har blivit många diskussioner om erfarenheter och upplevelser med idrotten, mycket funderande över skidteknik och hur vi ska göra för att bli ännu snabbare. Pelle är enligt mig en av de bästa tränarna som finns, och han har verkligen bevisat det än en gång. Nu har jag fått med mig nya redskap som kommer bli väldigt bra att fortsätta jobba med hemma i Tärnaby med mina egna tränare. Men innan träning så är det ju tävlingsdags! På fredag är det tävling i Bollnäs och på lördag och söndag i Järvsö. Jag hoppas att de framstegen jag gjort under dessa två dagar även kommer synas på tävling.
Nu är det läggdags.
Kram på er !

Hi,
These two trainingdays here in Funäsdalen has been truly amazing. Yesterday it was only me and this really sweet girl Matilda who trained with Pelle ( our coach). And today it was only me and two boys, that's what you can call luxury private training! We have had so much fun these two days. Pelle is one of the best coaches, if you ask me, and he proved it once again. Now I have some news ideas that I'm taking with me to continue on with my own coaches in Tärnaby. But before I'm going to Tärnaby it's racetime! First on friday at Bollnäs and then on Saturday and Sunday in Järvsö. I hope it will show at the races, that I have improved my skiing these two days.
Time to sleep.
Hugs!