Bluebird!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej från Idre!
Vi började denna dag med att köra en rätt utmanande träning i tävlingsbacken. Det var roligt att vara igång igen efter alla sjukdagar.
Eftersom underlaget var rätt dåligt så valde tränarna att vi skulle hoppa över andra passet och köra ett pass imorgon istället. Vi var flera som kände att vi ville åka lite mer skidor ändå, speciellt när det var så fint väder så vi drog ut och "turistade". Vi åkte runt alla backar och bara hade det allmänt härligt. Har en massa bilder från idag men tänkte att vi börjar med bilder från träningen. Varning för galet härliga bilder!
Hörs imorgon :)

Hi from Idre!
We kicked off this day with a training here in Idre. Since the surface was pretty bad our coaches decided to skip the afternoon training and instead we are going to train tomorrow. Since the weather was amazing, we couldn't just sit inside so we changed to more comfortable clothes and went shredding, so much fun. I have a lot of pictures from today so let's start with some pictures from todays training. Big warning for some amazing pictures ;)
Talk to you tomorrow!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
This picture has nothing to do with today's training but my car looked amazing today so I just had to take a picture!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA