Ett bra pass och sedan sjukstuga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej!
I tisdags tränade vi ett kvällspass slalom som gick riktigt bra! Det var så roligt att kunna prestera flera bra åk. Jag och mina tränare har suttit och kollat på mina tävlingsåk från Sundsvall/Nolby och har nu lagt upp en plan på hur vi ska förbättra åkningen. Den planen har hittills funkat bra vilket ju såklart känns kanon.
Under passet kände jag hur det brände till i halsen men jag hade ju precis blivit frisk från förra förkylningen så jag tänkte inte att det fanns en möjlighet att jag höll på att bli sjuk igen. Tyvärr hade jag fel, för dagen därpå vaknade jag med känningar i halsen och idag mår jag inte bra. En till förkylning var inget jag direkt känner att jag har tid med eller vill ha. Finns tyvärr inte så mycket man kan göra åt saken, så nu håller vi tummarna att jag tillfrisknar snabbt!
Ha en fin dag allihopa ! <3

Hi!
This tuesday we trained a slalomtraining in the evening, which went really good! After I came home from the last tour, me and my coaches watched my runs from Sundsvall/Nolby and made a plan what we are going to work on to improve my skiing. That plan has so far worked out well, which of course feels good.
During the training I felt how it burned in my throat. I thought that it couldn't be true that I was about to get a cold again, but unfortunately it was.. Right now I'm not feeling so good, and my throat hurts like **** but I keep my fingers crossed that I recover fast!
Have a lovely day ! <3