En femteplats och några bra svängar

DSC_2334DSC_2337

Hej!
Tävlingarna i helgen blev ingen fullträff, men en okej placering fick jag med mig. I nolby fick jag inte till åkningen till hundra, vilket verkligen krävs i denna backe, eftersom den är rätt flack. Det blev till slut en femteplats. På något sätt skönt ändå att ta en femteplats trots rätt dålig skidåkning.

Hi!
This weekends race wasn't perfect, but I got to take with me one okay result. In nolby my skiing wasn't as its best, which is really required in this slope, since it is so flat. Finally I finished in fifth place. In some way it feels good to finish fifth, all though the skiing was pretty bad. 


DSC_2340DSC_2359

I Sundsvall på söndagen, fick jag till ett riktigt bra första åk, men efter "de svåra" partierna så fastnar min skida i lössnön och jag gör en jättemiss vilket kostar en massa tid. SÅ synd, då det äntligen kändes som att åkningen var bättre än tidigare. Sådant som händer men nu känner jag verkligen att jag vill få till en bra prestation på tävling, gäller bara att ha tålamod.

In Sundsvall on sunday, I skied really good in the first run but unfortunately one of my skis got stuck in the soft snow and I did a big mistake which cost a lot of time. Things like that happens, but it felt really sad when I finally got a good feeling during my run. Now I just have to have patience, the good result will come. 

DSC_2348DSC_2352

Nu är jag tillbaka i Tärnaby och stannar här en vecka. Ska träna på ordentligt i veckan innan det är dags för nästa långa tour. Känner att jag verkligen behöver denna träningsvecka för att hitta en bättre form. I övrigt känns kroppen bra. Jag återhämtar mig efter träning och allt fungerar bra, vilket är väldigt roligt.
Dags att sova!
Hörs imorgon :)

Now I'm back in Tärnaby, and I will stay for a week. I'm going to train hard this week before it's time to leave again and begin the next racetour. My body feels good, I'm recovering from the trainings and everything feels okay.
Time to sleep!
Take care :) 


DSC_2356