Sundsvall

DSC_2319

Hej på er!
Jaa, det blev tyvärr bara inställt i Rovaniemi pga. kyla. Hela -35 visade termometern, och jag måste erkänna att det var riktigt jobbigt att vara utomhus. Kylan trängde sig in under alla kläder och man var inte så kaxig utomhus, haha.
Istället för att tävla i Rovaniemi åkte vi till Umeå där jag spenderade en superrolig kväll med några kompisar. Bland annat var vi och kollade på hockey.
Idag på morgonen började vi köra mot Sundsvall. Vi ska tävla i Sundsvall denna helg, först i Nolbybacken och sedan på Södraberget. Förra året gillade jag verkligen dessa backar så jag hoppas det håller i sig! Vi var och kollade till backen och underlaget tidigare idag, och det ser riktigt bra ut, kommer bli bra förhållanden för tävling.
Imorgon blir en grym dag, håll tummarna för mig ! :)

Hey!
Well, unfortunately all races got cancelled in Rovaniemi because of the weather. -35 degrees was way too cold, even for Finland.
Instead of racing in Rovaniemi we drove to Umeå where I spent a really fun night with friends.
Today in the morning we drove to Sundsvall, where we are going to race this weekend. We are going to race in Nolbybacken tomorrow and at Södraberget on sunday. Last year I really liked the slopes here so I hope it stays like it! We went to Nolby earlier today to check out the slope and the surface and everything looks really good. Tomorrow is going to be a good day!
Keep you fingers crossed for me tomorrow !:)

DSC_2328DSC_2330DSC_2333