Rovaniemi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej på er!
Vi har precis kommit fram till Rovaniemi. Andreas körde min bil så jag fick sitta bredvid och bl.a fota, skönt att få vila lite från bilkörandet. Här är det verkligen ISKALLT, så kallt att t.o.m liften inte startade idag så det blev ingen träning. Imorgon är det tävlingsdags! Ska bli riktigt härligt att tävla slalom igen. Ryktet säger att backen är riktigt isig, så det blir bra men tuffa förhållanden imorgon.
Idag händer det inte mycket, nu ska vi spela lite kort och senare ikväll ska jag ut och äta middag med min fina norska vän Kristine, en bra dag med andra ord!

Hi!
We have recently arrived to Rovaniemi. Andreas drove my car so I got to do everything else, for example take photos to you, nice to get a rest from driving. It's freezing COLD here, so cold that they couldn't even start the lift today so we could't train. Tomorrow it's racetime again. Looking forward to race slalom again. The rumors says that it's really icy surface so it will be good but challenging.
Today is going to be a quite peaceful day. Now we are playing some cards and in the evening I'm going out for dinner with my friend Kristine, a good day with other words!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA