Feber

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tyvärr blev det ingen tävling för min del idag. Inatt kunde jag knappt sova eftersom jag fick feber och mådde allt annat än bra. Idag har varit en rätt kämpig dag och jag håller alla tummar och tår för mig själv att jag mår lite bättre imorgon.
Dagen har inte bara varit tråkigheter, för en av mina närmsta vänner Andreas, tog idag sin första pallplacering i FIS, vilket var superroligt! :)
Nu ska jag äta middag och försöka kurera bort denna förkylning. Sitter och drömmer om min egengjorda råsaft på apelsiner och morötter, det hade smakat mer än bra just nu. Hörs imorgon!

Unfortunately I couldn't race today. I got a fever during the night, and couldn't sleep for more than a few hours. So today hasn't been the best day.. I'm crossing my fingers to myself that I'm feeling better tomorrow.
The day hasn't been only bad, because one of my best friends Andreas took his first podium position in FIS, which was superfun! :)
Now I'm going to eat dinner and try to cure myself from my cold/fever. Right now I'm dreaming of this wonderful juice I made a few days ago. Talk to you tomorrow!