Säsongens första vinst!

Snapchat--4328711795773286172

Hej från mig!
Att lova att jag skulle skriva mellan två tävlingar var lite väl optimistiskt gjort, borde ju egentligen ha lärt mig att det oftast inte finns varken tid eller ork till någondera!
Vi snabbspolar tillbaka och börjar med första tävlingen i Boden.
Mitt första åk var ett helt vanligt åk, med både små missar och bra skidåkning, som visade sig vara rätt snabbt. Efter första åket var jag snabbast med 0,77 sekunder till tvåan och två sekunder till trean. Det var skönt att få ett besked att farten finns där och att jag kan ta mig ner! Mitt andra åk finns inte många snälla ord att säga om men som tur räckte båda åken till säsongens första VINST! Tjohejj och tjohoo!!

Hi!
I was a little bit too optimistic when I promised you that I would write to you between to races, I should know that usually I don't have the energy or the time to do that.
So let's look back at the first race in Boden.
My first run was a quite normal run, with both good skiing and some mistakes. That run turned out to be pretty fast since I was the fastest with 0,77 of a second to the second fastest girl and two seconds to the third fastest. It was really nice to know that the speed is there! I don't have many nice words to say about my second run but luckily it doesn't matter because those two runs made this seasons first VICTORY! Wohooo!


IMG-20160113-WA0003IMG-20160113-WA0002

Dagen därpå körde jag tyvärr ut. Resten av skolan presterade också väldigt bra, och speciellt bra gjorde min goda vän Li som tog sin första FIS-seger!
Unfortunately I didn't finish the second race. The rest of my school skied great aswell, especially my good friend Li who took her first FIS-victory!

DSC_2313
Clara är nöjd när vi fick se solen för några sekunder!
DSC_2314
DSC_2309

Boden visade sig alltså än en gång vara en riktig favoritbacke för min del. Förra året blev det ju två tredje platser där och i år en vinst! Rätt bra statistik på den backen alltså :) Känns skönt att ha öppnat " prispallskontot" för i år, och jag hoppas såklart jag får ta med mig flera topp tre placeringar från denna tour.
Boden showed out to still be one of my favourite slopes. Last year I took with me two third places and this year a victory, good statistics on this place !:) Feels amazing to start this tour with a victory, and hopefully I get to take with me a few more top-3:s when this tour is over!

DSC_2311

Efter tävlingen var det dags att bege sig till nästa ställe på denna tour, nämligen Pyhä. Tyvärr tog jag inte bara med mig vinsten från Boden utan även en rejäl förkylning, så just nu mår jag inte överdrivet bra. Idag blir det alltså vila för hela slanten, förutom lite skidfix inför morgondagens tävling. Mer om kommande tävlingar ikväll.

After the races we headed to the next stop on this tour, Pyhä. Unfortunately I didn't only take the victory with me from Boden, I also got a cold. So at the moment I'm not feeling so good. Today I'm going to rest, and hopefully I'm okay to race tomorrow! More about tomorrows race later.