Fullt upp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej från kaffehörnan!
Fullt upp som vanligt. Igår fick vi äntligen åka skidor igen, och även idag tog vi oss till backen. Det kändes bra att kunna träna i backen igen, jag vill ju åka skidor och inte sitta inne.
Vädret har dock inte ännu heller varit på vår sida. Igår snöade det en hel del så vi var tvungen att börja träningen med att försöka ploga bort all den nya snön. Idag hade snön byts ut av  en rejäl blåst, vilket gjorde att liften gick i snigelfart. Trots väder har vi fått till riktigt bra träning.

Hi !
I'm busy, as always. Yesterday we finally got to train again, and we managed also to ski today. It felt good to be back in the slope again, I want to train and be fast, not to sit inside and wait.
The weather has still not been on our side. Yesterday it came a lot of snow and we had to work pretty much to get the snow away from the course. Today it didn't snow but instead it was very windy. Despite the weather we have had good trainings. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Imorgon är det tävlingsdags! Vi gör på ett lite annorlunda sätt än vanligt och kommer förflytta oss till Boden först imorgon på morgonen eftersom det är kvällstävling. Inte optimalt att sitta flera timmar i bil innan tävling, men man får tänka på fördelarna med det istället, bl.a får jag sova en bra natt i egen säng. Jag håller er uppdaterad imorgon om hur tävlingarna går, jag hoppas jag kommer med goda nyheter efter imorgon!
Nedan ett en härlig mix med bilder från de gångna dagarna, allt från iskalla promenader till vackra vyer. Nu ska jag börja packa, vi hörs!

Tomorrow it is racetime! We are driving to Boden tomorrow, so it will be a different raceday than usual. We are going to have a evening race and I will keep you updated about how my race is going, I hope I have some good news to share to you tomorrow!
Finally a mix of pictures from the last couple of days, everything from icecold walks to beautiful views. Now I'm going to start packing, talk to you later!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_2306