Åt rätt håll

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej lördag!
Igår var det kring -33 hela dagen här i Tärnaby, så det blev ingen träning i backen igår heller. Istället hängde jag på Akademiens fysträning i hallen, stort tack till dem att jag fick vara med. Vi körde cirkelträning, ett bra och effektivt pass.
Idag är det äntligen lite varmare, dock trodde jag aldrig jag skulle tycka att -22 är "varmt" men man slutar aldrig förvånas! Imorgon ska vi äntligen träna i backen igen, ser verkligen fram emot det. På onsdag är ju första tävlingen på touren så det blir bra med lite träning innan så man kommer väl förbered på tävlingen. Idag ska jag försöka göra klart mitt plugg, så jag inte behöver plugga något dagarna innan tävlingarna i Boden, utan istället kan fokusera fullt ut på träningen.

Hi Saturday!
Yesterday it was way too cold ( again) so we couldn't ski yesterday either. Instead I got to join the Ski Academys´gym-training, really nice of them to let me join the training.
Today it's finally a little bit warmer, all though I never tought I would think -22 degrees is "warm". Tomorrow we are finally going to train in the slope again, looking forward to that! On wednesday we have our first race on the tour, so it's good to get to train a little before we are heading to Boden. Today I'm trying to study as much as possible, so that I don't have to worry about it the days before the race, and instead can focus on preparing myself for the races.