Istid


Ja nu smäller det verkligen till med en riktig januarikyla. 30.5 minusgrad visade Isabelles temperaturmätare idag när vi satt vid köksbordet. Det märks verkligen att det är kallt ute. Varje gång man kommer ut genom dörren blir det som en chock för lungorna och man får hosta till några gånger för att lätta på trycket som uppstår. Fastän det har varit en kall dag, har det även varit en väldigt mysig sådan.
Eftersom liftarna mår för dåligt av att startas i dessa grader så höll vi en vilodag idag. Jag hade planerat att vila idag sedan länge så det var ju passande att det inte fanns några andra val. Imorgon ska temperaturen vara stadigt kvar kring 28-30 minusgrader, men jag hoppas prognosen visar fel så vi kan träna i backen. Hur det blir får vi se imorgon. Hoppas ni har det bra, vart ni än befinner er. Verkar som att det är kallt lite överallt just nu, gäller att klä på sig ordentligt så man kan tackla kylan. Hörs imorgon! :)

January is showing its really cold side. It was -30,5 degrees today outside Isabelles window. You can feel the cold weather when you step outside the door. It feels like a chock in your lungs, and you have to cough a few times to make the pressure disappear.  Even though the day has been cold, it has been cozy at the same time.
Today I took a well needed restday. Our trainings got cancelled so it was a good day to rest. Tomorrow we hope for some warmer temperatures so we are able to train. I hope you all are fine wherever you are. Seems like it's pretty cold everywhere, remember to put warm clothes on! Talk to you tomorrow !:)