Träningsuppdatering

DSC_2248

Eftersom det inte finns någon snö i Helsingforsregionen, så har jag tränat fys nu under jullovet. Det har blivit många bra pass. Jag har försökt satsa på kvalité framför kvantitet och varje pass har hållit bra kvalité så det är jag väldigt nöjd med. På julafton körde jag och mamma ett så tungt helkroppsstyrka pass att jag knappt visste hur jag skulle ta mig till bilen från gymet. Känns bra och viktigt att få satsa några dagar extra mycket på fysen innan det är dags att stå på skidor igen. Som planen ser ut nu kommer jag fortsätta träna fys fram till den 1a januari och sedan är jag tillbaka på snö igen.

Since there is no snow in Helsinki, or even near here, I haven't been able to ski during the christmas holiday. Instead I have been training physical training. I have tried to focus more on good quality trainings instead of quantity. Every training this holiday has been really good so I'm really happy with that. Feels good and important to have the opportunity to really focus on my training in and outside the gym, before it's time to ski again.
At the moment it looks like I'm going to continue trainig physics until the first of January and then it's time to get back on skis again.